Enjoy life!

chemo, humor en alles ertussen…

Trots

2 reacties

11 jaar geleden werd om 19.46uur na een snelle bevalling een prachtig mannetje op mijn buik gelegd. Wat waren we trots op je! En trots… dat ben ik iedere dag opnieuw. Trots, omdat je ondanks alles zo’n bijzonder lief, ontwapenend en heerlijk kind bent.

Mijn lieve vriend, het mooiste in mijn leven. Ik wens je nog heeel veel prachtige, waardevolle jaren toe.

Hou van je tot de maan en terug…

Advertenties

2 thoughts on “Trots

 1. Gefeliciteerd met jullie mooie manneke.
  En ik hoop dat jullie nog heel veel verjaardagen met hem mogen vieren!
  Dikke zoen,
  Petra

  Like

 2. Lieve allemaal, het is maar goed, dat ik toch nog even gekeken heb of er nieuws is!😘 Toen zag ik deze leuke, lieve foto’s. Alsnog van harte gefeliciteerd met deze super zoon. Nog héél veel geluk gewenst met z’n drieën. Liefs, Joke uit Papendrecht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s